Lingudora

 

Mirë se vini në Lingudora!

 

Këtu ju mund të mësoni online gjermane me ushtrime multimediale. Deri më tani, nuk janë 17 njësi për fjalorin. Vetëm kliko në "Mëso gjermanisht" më lart dhe shikoni në to. Unë shpresoj se ju të argëtohen dhe kjo pak kurs falas gjuha ju ndihmon më tej.

Reagim i çdo lloji, unë jam shumë i lumtur që unë gjithmonë mund të vazhdojë për të përmirësuar këtë faqe. Në më të mirë që ju të shikojmë? Provoni Lingudoras faqe Facebook tifoz. Por ka edhe Lingudora në Google+. Sigurisht ju mund të dëshironi Lingudora ndiqni në twitter.

Pra, mjaft rreth. Have fun, ndërsa të mësuarit!

 

PS:

Për të luajtur në mësim ju do të duhet ose Flash ose një shfletues të aftë për HTML5 ose një pajisje iOS (si një iPad apo një iPhone). Nëse keni vështirësi në hapjen e mësime, please let me know. Kjo punon më mirë natyrisht nëse është instaluar Flash.

 

 

Share this with your friends

Personal Skype Tutoring

First session is free!
more information

Kjo është e mua

Emri im është Dominik Hlusiak. Nëse keni ndonjë pyetje apo sugjerime, ju mund të shkruani mua t'ju drejtojë.

Unë jam mbërrihet në Google+ ose me email në info @ dhe pastaj emrin e domain.

Good luck me Lingudora!

--> Google+