Fjalori Bazë I Gjermanishtes

Ushtrime të Ilustruara

Eksplorimi, Praktika dhe Testimi: Me këto tre hapa mund të mësoni me lehtësi fjalë të reja dhe shqiptimin e tyre.

Zbuloni më shumë

Train your German listening comprehension.


Learn or review the most important German verb forms in the present tense


Kjo listë jep një pamje të përgjithshme. Këtu mund të gjeni skedarë audio mp3 dhe përkthimin e mbi 700 fjalëve.


Këto ushtrime argëtuese janë më të detajuara dhe bashkëvepruese. Ato ju ndihmojnë të zbuloni më shumë fjalë nga tema të ndryshme.


Përshtypjet

Nëse Lingudora ju ka ndihmuar të gjeni fjalët e duhura, mos harroni t'u tregoni edhe miqve për të :-). Në çdo rast, ne duam që të dimë se çfarë mendoni në mënyrë që ta përmirësojmë më tej këtë sajt. Faleminderit!

Rreth Këtij Projekti

Nëse dëshironi të mësoni gjuhë në internet, keni mbërritur aty ku duhet. Ky kurs i vogël i gjuhës është falas dhe e bën mësimin e gjuhëve të lehtë dhe argëtues.

Ndiq Lingudora

Ky jam unë

Profile

Më quajnë Dominik Hlusiak. Nëse keni pyetje apo vërejtje, mos hezitoni të më kontaktoni. Mund të më gjeni në Google+ ose mjafton të më dërgoni një email:

Google plus icon Google+


Mail icon info (at) lingudora.com


LernLaterne - Lern Deutsch mit Dominik


Shpresoj ta shijoni qëndrimin tuaj në Lingudora. Ju urojmë fat me studimin tuaj të mëtejshëm!

Burime të tjera

Language Institute TREFFPUNKT in Bamberg, Germany:

Certified German courses in Germany for adults

  • only small groups up to 8 or private tuition
  • private tuition
  • 100% success with preparation for the German exams of Goethe-Institut and TestDaf examination center
  • attractive prices
  • 3 accompanied recreational activities per week including
  • accommodation service