Fjalori Bazë I Koreanishtes

Ushtrime të Ilustruara
Eksplorimi, Praktika dhe Testimi: Me këto tre hapa mund të mësoni me lehtësi fjalë të reja dhe shqiptimin e tyre.

Zbuloni më shumë


Listening Trainer
Practise your Korean listening comprehension by hearing native speakers talk. Learn the 700 most important words by listening to them.

Zbuloni më shumë


Rreth Këtij Projekti

Nëse dëshironi të mësoni gjuhë në internet, keni mbërritur aty ku duhet. Ky kurs i vogël i gjuhës është falas dhe e bën mësimin e gjuhëve të lehtë dhe argëtues.

Nëse Lingudora ju ka ndihmuar të gjeni fjalët e duhura, mos harroni t'u tregoni edhe miqve për të :-). Në çdo rast, ne duam që të dimë se çfarë mendoni në mënyrë që ta përmirësojmë më tej këtë sajt. Faleminderit!


Ky jam unë

Më quajnë Dominik. Nëse keni pyetje apo vërejtje, mos hezitoni të më kontaktoni. Mund të më gjeni në Google+ ose mjafton të më dërgoni një email:

info (at) lingudora.com


LernLaterne - Lern Deutsch mit interaktiven Geschichten

Shpresoj ta shijoni qëndrimin tuaj në Lingudora. Ju urojmë fat me studimin tuaj të mëtejshëm!